Onze woning staat op een park bestaande uit 500 woonunits, waarvan 108 villa's en 392 appartementen. Op het park zijn in totaal 12 gemeenschappelijke zwembaden, een verwarmd binnenzwembad, Turks bad, Mini-Golf, Aqua Park, Tennis, Beauty Salon, Fitnesscentrum, Sauna, Markt, Restaurant, Bar.

Hier vindt u een virtuele tour op de website van het management. De virtuele tour is al een paar jaar niet geupdate, de beelden kunnen gedateerd zijn.

Onze woning ligt aan de rand van het park met vrij uitzicht over het dal, de afstand tot het winkeltje en de centrale voorzieningen is ongeveer 100 meter.

De woning is van alle gemakken voorzien, 3 toiletten, 2 badkamers (één met bad en de ander met douche) een goed voorziene keuken met oven, magnetron, gaskooktoestel en vaatwasser.

In de living staat een ruime bank met 2 losse fautuils, een 32 inch LED TV met DVD speler en sattelietontvanger (Wanneer je een Canal Digitaal card meeneemt kun je nederlandse zenders kijken)

Opal1 4Opal1 5

In de master bedroom staat een tweepersoonsbed met een hang/legkast, in de tweede slaapkamer staat een hoogslaper met een éénpersoonsbed met daaronder een tweepersoons bed.

Opal1 8Opal1 11

Op het dakterras  is het vooral in het voorjaar en najaar goed toeven.

Op het ruime terras staan een tuinset met 6 stoelen, ook is er een vaste barbeque die ook dienst kan doen als open haard (winterperiode)

In de ruime tuin (meest voorzien van gras) ligt een ruim zwembad (35.000 liter) voorzien van een zoutinstallatie (geen chloor toegevoegd), het voordeel hiervan is dat je huid niet uitdroogt, je haar niet verkleurt en je geen omkijken hebt voor onderhoud, het zwemwater is altijd perfect.

Hier vindt u de verhuurprijzen.